Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

TYΠOΠOIHMENA  ΠΡΟΪΌΝΤΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Α
Γάλα: Παρατήρηση και καταγραφή των γαλάτων με διαφορετική γεύση, περιεκτικότητα σε λιπαρά
και είδη συσκευασίας (με καπάκι, χάρτινο με καλαμάκι, μικρό-μεγάλο μέγεθος, όμορφα χρώματα).
Γιαούρτι: Ας θυμηθούν οι μαθητές ποια είδη γιαουρτιού προτιμούν και ποια δεν προτιμούν.
Οι απαντήσεις των μαθητών μπορούν να πινακοποιηθούν (βάσει λιπαρών, προσθήκης συστατικών, όπως π.χ. φρούτων, δημητριακών, ζάχαρης, και βάσει μορφής συσκευασίας), έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν τα αίτια της προτίμησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου